1. software programma's
  2. business intelligence

Top 10 beste business intelligences | Beste business intelligence van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met grote interesse hebben wij veel verschillende business intelligence onderzocht. Wij hebben een lijst gemaakt van de top 10 beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Aan de hand van ons onderzoek presenteren wij jou in deze artikel de top 10 business intelligence om jou te helpen een betere beslissing te nemen. Een reis door de wereld van business intelligence begint nu. We zullen de verschillen tussen de producten onder de loep nemen en de voordelen van elk product bekijken. We zullen laten zien wat er te bieden is en wat de voordelen zijn van elk product. Bij elke beoordeling zullen we ook kijken naar wat de klant wil. Kom mee op reis door de wereld van business intelligence waar je de top 10 beste producten op de markt zult ontdekken. Een markspel vol functies, voordelen en mogelijkheden!

Top 3 beste business intelligences

In onderstaande lijst vergelijken we de beste 10 business intelligences van dit moment. Zo weet jij zeker dat je een goede aankoop doet! 
We beginnen met onze top 3 beste business intelligences.

We hebben de business intelligences uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Benieuwd welke business intelligence als winnaar uit de test is gekomen? Lees dan snel verder. 

1. Leerboek Business Intelligence

Leerboek Business Intelligence is een geweldige manier om de basisprincipes van Business Intelligence te leren. Het boek beantwoordt vragen zoals wat Business Intelligence is, waarom het moet worden toegepast en wat de doelen zijn. Daarnaast neemt het ook andere relevante onderwerpen zoals ETL, Analytics en het front-end in beschouwing. Het boek gaat ook dieper in op Advanced Analytics, zoals het belang van visualisatie, toepassingen van Data Science en Machine Learning. Deze derde druk is geactualiseerd en aangevuld, waarbij meer aandacht is voor bedrijfskundige aspecten en de voorbeelden en opdrachten zijn uitgebreid. Leerboek Business Intelligence bevat ook een website. Daar kunnen studenten en docenten extra materiaal zoals meerkeuzevragen met feedback, uitgewerkte voorbeelden en de daarin gebruikte bestanden en scripts raadplegen. Daarnaast is er ook toegang tot het online boek en extra paragrafen. Dit boek is geschreven voor studenten van bedrijfskundige studies, maar kan ook nuttig zijn voor iedereen die meer wil leren over Business Intelligence. Het geeft je de kans om de basisprincipes van Business Intelligence te leren, waardoor je in staat bent om de meest waardevolle informatie uit data te halen. Door middel van het boek en de website krijg je niet alleen kennis, maar ook het vertrouwen om deze kennis toe te passen in de praktijk.

2. Dealing with Difficult People (HBR Emotional Intelligence Series)

Deelname aan de HBR Emotional Intelligence Series, genaamd "Dealing with Difficult People", biedt een unieke kans om te leren hoe je omgaat met moeilijke collega's en klanten. Het is belangrijk om te begrijpen dat emotionele intelligentie een cruciale rol speelt bij het omgaan met moeilijke mensen. In dit boek wordt dieper ingegaan op de manier waarop mensen reageren op moeilijke collega's en worden er technieken aangereikt om deze relaties meer productief te maken. In dit boek worden ideeën van een aantal experts gebruikt, zoals Daniel Goleman, Tony Schwartz, Nick Morgan en Daniel Gilbert. De verschillende artikelen in dit boek bestaan onder andere uit "To Resolve a Conflict, First Decide: Is It Hot or Cold?" door Mark Gerzon, "Taking the Stress Out of Stressful Conversations" door Holly Weeks, "The Secret to Dealing with Difficult People: It's About You" door Tony Schwartz, "How to Deal with a Mean Colleague" door Amy Gallo, "How To Deal with a Passive-Aggressive Colleague" door Amy Gallo, "How to Work with Someone Who's Always Stressed Out" door Rebecca Knight, "How to Manage Someone Who Thinks Everything Is Urgent" door Liz Kislik en "Do You Hate Your Boss?" door Manfred F. R. Kets de Vries. Met deze HBR Emotional Intelligence Series krijgt u niet alleen informatie over de manier waarop je met moeilijke mensen om kunt gaan, maar krijgt u ook inzicht in de manier waarop je humaan kunt blijven werken. Het boek bevat belangrijke informatie om je emotionele intelligentie te verbeteren, waardoor je betere relaties opbouwt met collega's en klanten.

3. Business Intelligence: A Managerial Approach, Global Edition

Deze Business Intelligence: A Managerial Approach, Global Edition biedt toekomstige managers een solide basis op het gebied van BI waarmee ze de kennis kunnen versterken door praktijkervaring op te doen. Het boek is opgezet met een krachtige visie die leerlingen helpt data te analyseren en inzicht te krijgen in de waarde van informatie. Het boek biedt ook een duidelijke en gedetailleerde uitleg over hoe data-analyse gebruikt kan worden om betere beslissingen te nemen. Het boek biedt ook verschillende praktijk cases om de leerlingen te helpen de theorie in de praktijk toe te passen. Er wordt ook speciale aandacht besteed aan de laatste technologieën die gebruikt worden bij BI, zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en big data. Dit boek is een essentiële leidraad voor managers die zich bezig houden met data-analyse en beslissingen neemt die gebaseerd zijn op betrouwbare informatie.

Top 10 beste business intelligences

4. HBR's 10 Must Reads Boxed Set with Bonus Emotional Intelligence (7 Books) (HBR's 10 Must Reads)

Product naam: HBR's 10 Must Reads Boxed Set met Bonus Emotionele Intelligentie (7 Boeken) (HBR's 10 Must Reads) Productbeschrijving: Zeven bestverkochte Harvard Business Review collecties in één handige set. U wilt de belangrijkste ideeën over management allemaal op één plek hebben. Nu kunt u dat hebben - in een set van HBR's 10 Must Reads, beschikbaar als een 7-volume paperbackbox of als een e-bookset. We hebben door honderden Harvard Business Review-artikelen over verandering, leiderschap, strategie, mensen beheren en jezelf beheren gebladerd en de meest belangrijke geselecteerd om u te helpen uw eigen en de prestaties van uw organisatie te maximaliseren. De HBR's 10 Must Reads Boxed Set bevat zeven bestverkochte collecties: HBR's 10 Must Reads on Leadership (manieren waarop u zichzelf kunt transformeren van een goede manager naar een buitengewone leider); HBR's 10 Must Reads on Managing Yourself (de weg naar uw eigen professionele succes begint met een kritische blik in de spiegel en wat u daar ziet - uw grootste krachten en diepste waarden - zijn de fundamenten waarop u moet bouwen); HBR's 10 Must Reads on Strategy (zal uw organisatiestrategieontwikkeling en -uitvoering helpen aanjagen); HBR's 10 Must Reads on Change (70% van alle veranderingsinitiatieven mislukken, maar de kansen keren in het voordeel van uw bedrijf als u begrijpt dat verandering een multi-stadiumproces is - geen evenement - en dat overtuiging de sleutel is tot het creëren van een gevoel van urgentie, het winnen van steun en het dempen van tegenstanders); HBR's 10 Must Reads on Managing People (zal u helpen bepalen wat het beste managementstijl is voor uw bedrijf). Bovendien bevat de set ook HBR's 10 Must Reads on Emotional Intelligence (een van de meest praktische en gedetailleerde gidsen die er zijn om emotionele intelligentie te verbeteren), waardoor u een meer dynamische en succesvolle leider wordt.

5. HBR Emotional Intelligence Boxed Set (6 Books HBR Emotional Intelligence Series)

HBR Emotional Intelligence Boxed Set is een zesdelig boekenset van Harvard Business Review over emotionele intelligentie. Deze boeken bieden onderzoeken aan die aantonen hoe onze emoties ons werkleven beïnvloeden, praktische adviezen voor het omgaan met moeilijke mensen en situaties, en inspirerende essays over wat het betekent om op de werkplek voor onze emotionele welzijn te zorgen. Deze boeken beschrijven de sociale vaardigheden die cruciaal zijn voor ambitieuze professionals om te beheersen. De zesdelige set bevat Mindfulness, Resilience, Influence and Persuasion, Authentic Leadership, Happiness and Empathy. Al deze boeken bieden inzicht in hoe je met emoties en gedrag aan de slag kan gaan om zowel zakelijk als persoonlijk meer uit jezelf te halen. Ze helpen je beter te begrijpen wat er bij jou en bij anderen speelt en hoe je hiermee om kan gaan.

6. Focus (HBR Emotional Intelligence Series)

Het belang van het behalen van focus gaat verder dan alleen je eigen productiviteit. Door focus kun je anderen succesvol leiden, duidelijkheid vinden in onzekerheid en een gevoel van professionele voldoening verhogen. Toch zijn er veel factoren die een krachtige focus uitdagen, van dreunende telefoons tot kantoorpolitiek en de alledaagse zorgen. Dit boek legt uit hoe je je focusvermogen kunt versterken, hoe je de aandacht van je team kunt beheren en hoe je kunt doorbreken uit de cyclus van afleiding. Deze editie bevat het werk van: Daniel Goleman, Heidi Grant, Amy Jen Su en Rasmus Hougaard. HOE MENSELIJK TE ZIJN OP HET WERK. De HBR-serie met emotionele intelligentie biedt slimme, essentiële lezingen over de menselijke kant van het professionele leven uit de pagina's van Harvard Business Review. Elk boek in de serie biedt bewezen onderzoek dat aantoont hoe onze emoties ons werkleven beïnvloeden, praktische adviezen voor het omgaan met moeilijke mensen en situaties, en inspirerende essays over wat het betekent om op het werk om te gaan met onze emotionele welzijn. Opbeurend en praktisch, deze boeken beschrijven de sociale vaardigheden die cruciaal zijn voor ambitieuze professionals om te beheersen.

7. Successful Business Intelligence

Met het boek Successful Business Intelligence kun je als organisatie je bedrijf meer intelligenter runnen en informatie toepassen om zo concurrentievoordeel te behalen. Cindi Howson heeft de benodigde adviezen over technologie, organisatie, strategie en cultuur samengevat in dit boek. Volgens Thomas H. Davenport, President's Distinguished Professor, Babson College en co-auteur van Competing on Analytics, is dit boek een must-read voor strategen met een analytische aanpak. Het boek Successful Business Intelligence biedt waardevolle tips voor bedrijven die hun eerste BI-project willen starten of die willen profiteren van hun huidige inzet. Met behulp van praktijkvoorbeelden laat Howson je zien hoe je business intelligence kunt gebruiken om de prestaties en kwaliteit van je bedrijf te verbeteren. Volgens Bill Baker, Distinguished Engineer & GM, Business Intelligence Applications, Microsoft Corporation, geeft het boek de essentiële stappen om BI een integraal onderdeel te maken van je bedrijfscultuur en laat het zien hoe je bedrijf BI als concurrentievoordeel kan inzetten. Robert VanHees, CFO, vult aan dat het boek een nadenkend, helder geschreven en zorgvuldig onderzocht overzicht biedt van alle aspecten van business intelligence.

8. Expert handboek ExpertHandboek Business Intelligence

Het ExpertHandboek Business Intelligence is een volledig gedocumenteerd handboek dat u begeleidt bij het gebruik van Business Intelligence-oplossingen. Het boek bevat technische informatie over de architectuur, installatie en implementatie van het systeem, plus tips over de beste manier om de software in uw bedrijfsomgeving te gebruiken. Het boek is geschreven door een team van experts met ervaring in Business Intelligence en is een complete referentie voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van het systeem. Het bevat ook in-depth informatie over verschillende oplossingen, waaronder een volledig overzicht van de verschillende tools die beschikbaar zijn. Het ExpertHandboek Business Intelligence biedt een waardevolle bron van informatie voor iedereen die meer wil weten over Business Intelligence-oplossingen. Met het boek kunt u zich verdiepen in het onderwerp en erachter komen hoe u het beste het systeem kunt gebruiken. Bovendien kunt u met de webversie gratis toegang krijgen tot relevante extra's. Dit boek is een must-have voor iedereen die met Business Intelligence-oplossingen werkt.

9. Self-Awareness (HBR Emotional Intelligence Series)

Zelfbewustzijn is de basis van emotionele intelligentie die je in staat stelt je talenten, tekortkomingen en mogelijkheden te zien. Maar je zult geen echte zelfbewustwording bereiken met de gebruikelijke feedback en zelfreflectie alleen. In dit boek leer je hoe je je gedachten en gevoelens kunt begrijpen, hoe je je collega's kunt overtuigen om te delen wat ze echt van je denken en waarom zelfbewustzijn meer productieve en aantrekkelijke relaties met je werknemers en leidinggevenden kan opleveren. Dit boek bevat werk van: Daniel Goleman Robert Steven Kaplan Susan David HOE MENSHEID IN HET WERK TE BEVORDEREN. De HBR Emotionele Intelligentie Serie bevat slimme, essentiële leesstof over de menselijke kant van het professionele leven uit de pagina's van Harvard Business Review. Elk boek in de serie biedt bewezen onderzoek waaruit blijkt hoe onze emoties ons werkleven beïnvloeden, praktisch advies voor het beheren van moeilijke mensen en situaties en inspirerende essays over wat het betekent om ons emotionele welzijn op het werk te verzorgen. Opbeurend en praktisch, deze boeken beschrijven de sociale vaardigheden die cruciaal zijn voor ambitieuze professionals om te meester te worden.

10. Artificial Intelligence

Bedrijven die geen AI gebruiken zullen binnenkort achterhaald zijn. Van snellere en betere beslissingen maken tot het automatiseren van routinewerk en het mogelijk maken dat robots op emoties reageren, AI en machine learning hebben de zakelijke wereld al hertekend. Wat moet jij en je bedrijf vandaag doen om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de toekomst en je concurrenten bijhoudt in de tijd van AI? Artificial Intelligence: De Inzichten Die Je Nodig Hebt van Harvard Business Review brengt je de meest essentiële denkbeelden over AI en legt uit hoe je de juiste initiatieven bij je bedrijf kunt lanceren om te profiteren van de kans die de machine intelligentie revolutie biedt. De zakelijke wereld is aan het veranderen. Ga je mee met de verandering of laat je het aan je voorbij gaan? Word op de hoogte gebracht en verdiep je kennis over de onderwerpen die de toekomst van je bedrijf bepalen met de Insights Die Je Nodig Hebt serie van Harvard Business Review. Met de slimste ideeën van HBR over snel veranderende onderwerpen zoals blockchain, cybersecurity, AI en meer; biedt elk boek een fundamenteel inzicht en praktische casestudy's die je organisatie nodig heeft om vandaag mee te doen. Daarnaast verzamelt het de beste onderzoeken, interviews en analyse om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Je kunt de huidige ontwikkelingen niet negeren want deze zullen de landschap van de zakelijke wereld en de samenleving veranderen. De Insights Die Je Nodig Hebt serie helpt je om deze cruciaal ideeën te begrijpen en je en je bedrijf voor te bereiden op de toekomst.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier. Ik vergelijk voor jou business intelligences. Met deze top 10 beste business intelligences helpen we jou om de beste producten te kiezen. Wij hopen dat we jou met onze informatie in de goede richting sturen. 
Zo scheelt het jou om uitgebreid onderzoek te doen, je hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit één van onze aanbevolen business intelligences.

Veelgestelde vragen over business intelligences

Wij verkopen zelf geen business intelligences maar we hebben voor jou wel de beste webwinkel gevonden. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop, je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Onze reviews zijn betrouwbaar, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek. We worden niet betaald door merken om hun business intelligence hoger te laten eindigen in onze top 10 beste business intelligences.

Waar kan je op letten bij de aankoop van jouw business intelligence?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod van business intelligences op de markt. Daarom delen we graag enkele handige tips om je te helpen bij de aanschaf van jouw business intelligence.

1. Let bij het zoeken naar jouw ideale business intelligence goed op de prijs-kwaliteitsverhouding.
2. Controleer ook de betrouwbaarheid van de aanbieder van de business intelligences. Zijn er positieve reviews over het bedrijf?
3. Bepaal voor jezelf welke producteigenschappen voor jou het belangrijkst zijn. Het draait uiteindelijk om jouw tevredenheid met jouw nieuwe business intelligence.

Met onze top 10 beste business intelligences en deze handige tips, zijn we ervan overtuigd dat je een weloverwogen aankoop zult doen.

Ons laatste woord over een business intelligence

Het is geweldig als je als bedrijf een goede business intelligence op de markt hebt. Daarom is de lijst met de beste producten zo belangrijk. Zij kunnen bedrijven helpen bij het ophalen, analyseren en interpreteren van data. We hebben al een lijst van 10 producten voor je samengesteld, waaruit je kunt kiezen. Je kunt vervolgens vergelijken, om zo het beste business intelligence op de markt te vinden dat bij je wensen en behoeften past. Blijf jezelf ook verdiepen in de mogelijkheden en kies uiteindelijk voor het product dat het beste bij je past. Wij hopen dat deze lijst je goed van pas komt bij het zoeken naar een goede business intelligence.

Disclaimer: bij eerstveiligheid.nl verkopen wij geen business intelligences. Wij vergelijken ze alleen voor jou zodat jij de beste keuze kan maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor aankopen van business intelligences.

Gepubliceerd op: 30 nov. 2022

Andere vergelijkingen

Op onze homepagina vind je nog veel meer vergelijkingen en top 10 overzichten.