1. geldmiddelen
  2. kluis voor thuis

Top 10 beste kluizen voor thuis | Beste kluis voor thuis van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Heb je een waardevolle schat thuis die je wilt beschermen tegen inbraak of diefstal? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de beste top 10 kluizen voor thuis voor jou geselecteerd, gebaseerd op klantbeoordelingen. Met deze top 10 kluizen voor thuis, hoef je je geen zorgen meer te maken over het beschermen van je waardevolle spullen. Van hoogwaardige kluizen tot betaalbare kluisjes, het is allemaal voor jou beschikbaar. Dus waar wacht je nog op? Onthul de top 10 kluizen voor thuis en maak je keuze om jouw waardevolle spullen te beschermen tegen inbraak en diefstal!

Top 3 beste kluizen voor thuis

In onderstaande lijst vergelijken we de beste 10 kluizen voor thuis van dit moment. Zo weet jij zeker dat je een goede aankoop doet! 
We beginnen met onze top 3 beste kluizen voor thuis.

We hebben de kluizen voor thuis uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Benieuwd welke kluis voor thuis als winnaar uit de test is gekomen? Lees dan snel verder. 

1. Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot Kan ook Opgehangen aan Muur 4 KG Incl. 2 Noodsleutels Kluis voor Thuis

Met de Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot Kan ook Opgehangen aan Muur 4 KG Incl. 2 Noodsleutels kun je al je waardevolle spullen veilig opbergen. De kluis, gemaakt van staal, is voorzien van een elektronisch cijferslot. Je kunt de kluis niet alleen op een handige plek in huis zetten, maar ook aan de muur ophangen. Hiermee is de kluis ideaal voor het opbergen van kleine kostbaarheden, zoals geld, sieraden en belangrijke documenten. Je kunt de cijfercode zelf kiezen en deze is op elk moment te wijzigen. Voor extra zekerheid zijn er twee noodsleutels bijgeleverd. Met de Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot kan je dus op een veilige en handige manier al je waardevolle spullen opbergen. Met de Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot Kan ook Opgehangen aan Muur 4 KG Incl. 2 Noodsleutels kun je al je waardevolle goederen op een veilige manier opbergen. De kluis is gemaakt van stevig staal en is inbraakveilig. De elektronische cijfercode kan je zelf kiezen en deze is op elk moment te wijzigen. Je hebt de mogelijkheid de kluis op een handige plek in huis te zetten, maar je kunt de kluis ook aan de muur ophangen. Ideaal voor kleine kostbaarheden zoals geld, sieraden en belangrijke documenten. Voor extra zekerheid zijn er twee noodsleutels meegeleverd. Zo heb je met de Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot altijd een veilige plek om al je waardevolle spullen op te bergen.

2. Digitale kluis brandwerende kluis voor thuis kluis voor thuis kleine kluis kopen 3kg 23 cm x 17 cm x 17 cm DisQounts

Deze kluis is speciaal ontworpen om je goederen te beschermen tegen brand. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het lange tijd meegaat. Ook is de kluis waterdicht en heeft het een beveiligingsslot, zodat je je spullen zorgeloos kunt bewaren. De kluis heeft een gewicht van 3kg, met een afmeting van 23 cm x 17 cm x 17 cm. DisQounts biedt je deze digitale kluis aan voor een betaalbare prijs. Je kunt de kluis meteen bestellen en je bent verzekerd van een snelle levering. Ook kun je kiezen voor een kluis met een extra laag brandwerende verf, wat je goederen extra beschermt tegen brand. Kortom, met deze digitale kluis van DisQounts kun je al je waardevolle spullen veilig opbergen in je eigen huis.

3. Relaxdays kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe 17 x 23 x 17 cm donkergrijs

De Relaxdays kluis is voorzien van een voorgeprogrammeerd codeslot met 3 cijfers. Een extra slot met een sleutel zorgt ervoor dat je de kluis altijd kunt openen. Het kluisje heeft een donkergrijze kleur en is gemaakt van duurzaam materiaal dat naar alle zijden stabiel is. De Relaxdays kluis is ideaal voor het beveiligen van kostbare bezittingen. De kluis is zeer veilig en heeft een grootte van 17 x 23 x 17 cm, waardoor hij ook perfect in kleine hoeken en nissen past. Met behulp van de twee meegeleverde schroeven kun je de kluis fijn vastzetten. Het codeslot met 3 cijfers en het extra slot met sleutel zorgen ervoor dat je de kluis op elk moment kunt openen. Dit kluisje is daarom ideaal om waardevolle bezittingen veilig op te bergen.

Top 10 beste kluizen voor thuis

4. Relaxdays 3 x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe

De 3 x kluisje met sleutel kluis van Relaxdays is een praktische en veilige oplossing om waardevolle voorwerpen thuis op te bergen. Het kluisje is gemaakt van massief staal en heeft een scherp profiel. Het kluisje is ook voorzien van een dubbel slot, waardoor het extra veilig is. De kluis is geschikt voor het opbergen van documenten, geld of andere kostbaarheden. De binnenkant is voorzien van een viltlaagje, waardoor de waardevolle items goed beschermd zijn. De kluis is ook voorzien van twee sleutels, zodat er een reserve sleutel is in geval de ene sleutel kwijtraakt. Met de 3 x kluisje met sleutel kluis van Relaxdays heb je een veilige plek om waardevolle items thuis op te bergen. Het kluisje is gemaakt van massief staal en heeft een scherp profiel. Het kluisje is voorzien van een dubbel slot en twee sleutels, zodat er een reserve sleutel is in geval de ene sleutel kwijtraakt. Bovendien is de binnenkant voorzien van een viltlaagje, waardoor je waardevolle items goed beschermd zijn. Het kluisje is ook eenvoudig te bevestigen aan de muur of kast met de twee schroeven die bij de levering worden meegeleverd. Zo heb je altijd een veilige plek om je waardevolle bezittingen thuis op te bergen.

5. LIPS Chubbsafes Air 10K Kluis voor thuis sleutelslot

Deze Chubbsafes Air 10K kluis is bedoeld voor thuisgebruik en is uitgerust met een dubbelbaard sleutelslot, wat een prima beveiligingsniveau biedt voor uw waardevolle bezittingen. Het kluisje is gemaakt van stevig staal en heeft een scharnierende deur. Met de meegeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de kluis eenvoudig aan de muur of de vloer bevestigen. Verder is de Chubbsafes Air 10K kluis voor thuis sleutelslot voorzien van een anti-inbraak systeem. Hiermee kunt u de kluis voorzien van een extra beveiligingslaag, zodat uw waardevolle spullen goed beveiligd zijn. De kluis heeft ook een stevige handgreep, zodat u hem gemakkelijk kunt dragen. Door het compacte formaat is de kluis makkelijk op te bergen.

6. Relaxdays 2 x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe

De kluis kan met een sleutel afgesloten worden. Doordat de kluis met een sleutel afgesloten kan worden, is deze extra veilig. Wanneer de sleutel gebruikt wordt om de kluis af te sluiten, kan deze niet meer geopend worden zonder de sleutel. Bovendien zijn twee sleutels bij de levering inbegrepen, zodat u altijd een reserve sleutel heeft. De Relaxdays 2 x kluisje met sleutel kluis is een ideaal hulpmiddel om uw waardevolle spullen thuis of op kantoor veilig op te bergen. Het kluisje is gemaakt van massief staal en kan worden vastgeschroefd. Bovendien kan het kluisje met een sleutel worden afgesloten en zijn er twee sleutels bij de levering inbegrepen. Deze mini kluis van Relaxdays is ideaal voor particulieren en bedrijven die waardevolle spullen willen opslaan. Het kluisje is compact en past in kleine hoeken of nissen, maar het kan ook in kasten en dressoirs worden gezet. Bovendien kan de kluis met behulp van de twee meegeleverde schroeven vastgeschroefd worden. De mini safe is dus perfect om geld, pasjes, sieraden of andere waardevolle spullen veilig en discreet thuis of op kantoor op te bergen.

7. Relaxdays kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe 17 x 23 x 17 cm

Met het Relaxdays kluisje met sleutelkluis kunt u uw waardevolle voorwerpen op een eenvoudige en veilige manier bewaken. Het kluisje heeft een afmeting van 17 x 23 x 17 cm en is gemaakt van massief staal. De kluis heeft een kleine maar stevige deur met een gecombineerde sleutel en cijfercode-slot. Dit slot zorgt voor een veilige opslag en biedt u een hoog niveau van beveiliging. Daarnaast kunt u de kluis ook bevestigen aan een muur of vloer met schroeven, waardoor het niet verplaatst kan worden. Aan de achterkant en op de bodem van de kluis zijn voorgeboorde gaten voor het verankeren van de kluis. De twee schroeven voor de bevestiging zijn bij de levering inbegrepen. Met het Relaxdays kluisje met sleutelkluis kunt u ervoor zorgen dat uw waardevolle documenten en andere voorwerpen veilig opgeborgen zitten. Het kleine formaat maakt het kluisje geschikt voor bijna elke ruimte, waardoor u het gemakkelijk in een hoek of nis kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om het kluisje vast te zetten in een kast of dressoir. Met de bijgeleverde schroeven, gaten en een slot met een combinatie van sleutel- en cijfercode, kunt u ervoor zorgen dat uw waardevolle spullen beveiligd zijn.

8. Relaxdays 1x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe 17x23x17 cm

Deze kleine kluis van Relaxdays is voorzien van een stevig slot met sleutel, waarmee de inhoud van de kluis beveiligd wordt. De afmetingen van de kluis zijn 17 x 23 x 17 cm. Hierdoor is de mini safe gemakkelijk in een kast te plaatsen en kan hij in verschillende omgevingen gebruikt worden. De kleine kluis is ook ideaal om op reis te nemen of om mee te nemen naar een hotel. Deze kleine kluis van Relaxdays is uitgerust met een stevig slot met sleutel, waardoor uw waardevolle spullen altijd goed beschermd zijn. Het kluisje is gemaakt van massief staal en heeft een afmeting van 17 x 23 x 17 cm. Hierdoor is het kluisje makkelijk te plaatsen in een kast, in een hoek, in een nis of in een dressoir. Bovendien kan het kluisje vastgeschroefd worden aan de achterkant of bodem. Dit maakt het kluisje uitermate geschikt om gevoelige voorwerpen, zoals pasjes, geld of sieraden veilig op te bergen. Deze mini safe is bovendien ideaal om mee te nemen op reis of naar een hotel. 2 schroeven voor het vastzetten zijn bij de levering inbegrepen.

9. Relaxdays 1x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe 17x23x17 cm

Deze mini kluis is ideaal voor het beveiligen van waardevolle voorwerpen, zoals documenten, sieraden, geld of andere waardevolle bezittingen. De kluis is voorzien van een cilinderslot met twee sleutels, waardoor je altijd een reserve hebt. Bovendien is het kluisje verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je het kunt kiezen die het beste bij je interieur past. De Relaxdays 1x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe 17x23x17 cm is de perfecte oplossing om waardevolle spullen veilig op te bergen. Het kluisje is gemaakt van massief staal met een cilinderslot met twee sleutels en is hierdoor zeer betrouwbaar. Bovendien is het kluisje verkrijgbaar in verschillende kleuren om het beste bij je interieur te passen. Je kunt de kluis ook aan de wand bevestigen of in een kast of dressoir plaatsen. De twee gaatjes voor het bevestigen zijn reeds voorgeboord, waardoor je de kluisje gemakkelijk vast kunt schroeven. Daarnaast worden er ook twee massieve schroeven meegeleverd. Zo kun je erop vertrouwen dat je waardevolle bezittingen altijd veilig opgeborgen zijn.

10. Relaxdays 10x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe

De kluis is voorzien van een slot met sleutel, wat een extra veiligheid biedt. De kluis heeft een afmeting van ca. 14 x 7,5 x 8 cm. De Relaxdays 10x kluisje met sleutel kluis voor thuis privékluis mini safe is het perfecte product om waardevolle spullen op een veilige manier te bewaren. Het is gemaakt van massief staal en heeft een afmeting van ca. 14 x 7,5 x 8 cm. Het kluisje is klein genoeg om in kleine hoeken en nissen te passen, maar kan ook vastgeschroefd worden aan kasten en dressoirs. Hiervoor komen er twee gaatjes aan de achterkant en op de bodem van de mini safe voorgeboord. 2 schroeven om het vast te zetten worden bij de levering meegeleverd. De kluis is voorzien van een slot met sleutel. Daarmee heb je een extra stukje zekerheid dat je gevoelige voorwerpen, zoals pasjes, geld of sieraden, veilig opgeborgen zijn. Zo heb je altijd het gemoedsrust dat je waardevolle bezittingen op een veilige plaats zitten.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier. Ik vergelijk voor jou kluizen voor thuis. Met deze top 10 beste kluizen voor thuis helpen we jou om de beste producten te kiezen. Wij hopen dat we jou met onze informatie in de goede richting sturen. 
Zo scheelt het jou om uitgebreid onderzoek te doen, je hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit één van onze aanbevolen kluizen voor thuis.

Veelgestelde vragen over kluizen voor thuis

Wij verkopen zelf geen kluizen voor thuis maar we hebben voor jou wel de beste webwinkel gevonden. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop, je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Onze reviews zijn betrouwbaar, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek. We worden niet betaald door merken om hun kluis voor thuis hoger te laten eindigen in onze top 10 beste kluizen voor thuis.

Waar kan je op letten bij de aankoop van jouw kluis voor thuis?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod van kluizen voor thuis op de markt. Daarom delen we graag enkele handige tips om je te helpen bij de aanschaf van jouw kluis voor thuis.

1. Let bij het zoeken naar jouw ideale kluis voor thuis goed op de prijs-kwaliteitsverhouding.
2. Controleer ook de betrouwbaarheid van de aanbieder van de kluizen voor thuis. Zijn er positieve reviews over het bedrijf?
3. Bepaal voor jezelf welke producteigenschappen voor jou het belangrijkst zijn. Het draait uiteindelijk om jouw tevredenheid met jouw nieuwe kluis voor thuis.

Met onze top 10 beste kluizen voor thuis en deze handige tips, zijn we ervan overtuigd dat je een weloverwogen aankoop zult doen.

Ons laatste woord over een kluis voor thuis

Het is belangrijk om te weten welke kluis het best bij jouw situatie past. Deze lijst met de top 10 beste kluis voor thuis is een goede plek om te beginnen met zoeken. Je kunt jouw keuze vergelijken met de opties die wij hebben geschikt gemaakt. Uiteindelijk moet jij beslissen welke kluis perfect bij jou past. Het is geen gemakkelijke taak om de juiste kluis te kiezen. Echter, als je een kijkje neemt in deze top 10 lijst, dan kom je erachter dat het veel eenvoudiger kan zijn dan je denkt. Door jouw tijd te nemen en te vergelijken wat er allemaal op de markt is, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te maken. Daarnaast krijg je rust van geest als je weet dat je kostbaarheden veilig zijn met de beste kluis voor thuis die jij hebt geselecteerd. Dus wees niet bang om die passende kluis te kiezen, want jij bent waarschijnlijk de beste persoon om een beslissing te nemen.

Disclaimer: bij eerstveiligheid.nl verkopen wij geen kluizen voor thuis. Wij vergelijken ze alleen voor jou zodat jij de beste keuze kan maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor aankopen van kluizen voor thuis.

Gepubliceerd op: 30 nov. 2022

Andere vergelijkingen

Op onze homepagina vind je nog veel meer vergelijkingen en top 10 overzichten.