1. geldmiddelen
  2. geldtelmachine

Top 10 beste geldtelmachines | Beste geldtelmachine van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Aandacht! Ben je op zoek naar een nieuwe geldtelmachine met de beste kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Wil je weten welke geldtelmachine het beste bij je past? Wij hebben de top 10 beste geldtelmachine voor jou op een rij gezet. Wil je weten welk product het hoogst scoort? Lees dan verder en ontdek de producten met de beste prestaties.

Top 3 beste geldtelmachines

In onderstaande lijst vergelijken we de beste 10 geldtelmachines van dit moment. Zo weet jij zeker dat je een goede aankoop doet! 
We beginnen met onze top 3 beste geldtelmachines.

We hebben de geldtelmachines uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Benieuwd welke geldtelmachine als winnaar uit de test is gekomen? Lees dan snel verder. 

1. Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut 3-voudig valsgelddetectie Optel batch-functie Draaghendel Alarm

De Geldtelmachine Biljettelmachine 1000 biljetten/minuut 3-voudig valsgelddetectie Optel batch-functie Draaghendel Alarm is een krachtige en betrouwbare geldtelmachine. Het is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en heeft een aantal handige functies. De machine heeft een 3-voudige valsgelddetectie met een hoge nauwkeurigheid, waardoor het opsporen van vals geld een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast heeft de machine ook een optel batch-functie, waardoor je meerdere munten of bankbiljetten op hetzelfde moment kunt verzamelen. De machine is ook eenvoudig te verplaatsen dankzij de draaghendel. Deze draaghendel komt ook van pas bij het veranderen van locatie, zodat je de machine gemakkelijk in een andere ruimte kunt plaatsen. Daarnaast heeft de machine ook een alarmfunctie die ervoor zorgt dat er een alarm afgaat als er iets misgaat. Zo kun je er zeker van zijn dat er geen diefstal plaatsvindt.

2. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine

Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een snelle en nauwkeurige verwerking van uw munten. U kunt maximaal 500 munten tegelijkertijd invoeren en de tel- en muntsorteerder sorteert de munten met een snelheid van 216 munten per minuut. Het display toont het muntentotaal per munteenheid aan, en u kunt het totaalbedrag van alle getelde munten bij elkaar optellen. Met de batchfunctie kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De VG300 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro en is CE- en ROHS gecertificeerd. Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare manier om uw muntgeld te verwerken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw geld niet goed wordt verwerkt en u kunt erop vertrouwen dat het apparaat voldoet aan alle kwaliteitseisen. U kunt de munten gesorteerd aanbieden bij de bank of een kassalade opmaken voor het openen van de winkel. De tel- en muntsorteerder biedt u een helder overzicht van uw geldverwerking en zorgt ervoor dat uw geldverwerking zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt.

3. SCANNUM Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller

De Scannum® 1200 geldtelmachine is voorzien van een LCD scherm, waardoor u eenvoudig de verschillende functies en opties kunt bedienen. U kunt het aantal biljetten selecteren, verschillende valuta's en talen kiezen, de valsgelddetector instellen en de geldbedragen op het scherm controleren. Deze geldtelmachine vergemakkelijkt ook de administratie, omdat de gegevens kunnen worden opgeslagen, gearchiveerd of verzonden. De Scannum® 1200 geldtelmachine is geschikt voor alle soorten bankbiljetten, zelfs de oudste biljetten. De geldtelmachine heeft een compact design, waardoor hij gemakkelijk meegenomen kan worden. Hij is licht van gewicht en heeft een lange batterijlevensduur, wat betekent dat u hem overal mee naartoe kunt nemen en onbeperkt gebruiken. Bovendien is deze geldtelmachine geschikt voor zowel particuliere als professionele gebruikers.

Top 10 beste geldtelmachines

4. Safescan 1250 munttelmachine

Deze krachtige muntenteller en geldsorteerder is speciaal ontworpen voor gebruik in kleine bedrijven en bedrijven met een lage muntomloop. Het ingebouwde geldsorteersysteem is in staat om maximaal 1250 munten te tellen in slechts een paar seconden. Bovendien is de Safescan 1250 voorzien van een LCD-display met een eenvoudig menu waarmee je gemakkelijk je speciifieke instellingen en tellingsopties kunt kiezen. Dankzij de hoogwaardige sensoren en de gepatenteerde technologie, voorkomt de Safescan 1250 muntenteller en geldsorteerder verkeerde tellers en voorkomt het dat munten tussen de tellers raken. Bovendien is het apparaat voorzien van een veiligheidsvergrendelingssysteem waarmee je de tellingen op elk gewenst moment kunt bevriezen. Het apparaat heeft ook de mogelijkheid om de tellingen te exporteren naar een pc of naar een extern geheugenapparaat. Zo kun je gemakkelijk je munttellingen opslaan en beheren.

5. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een zeer betrouwbare geldteller die speciaal ontworpen is met 3-voudige vals geld detectie. Deze machine is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en efficiënte geldteller. Deze geldteller is in staat om 1000 biljetten per minuut te tellen, waardoor het tellen van grote hoeveelheden geld veel sneller en eenvoudiger wordt. De geldteller heeft ook een LCD-scherm waarop het totaal aantal gerekende biljetten, het bedrag en andere informatie worden weergegeven. Bovendien heeft de geldteller een kleine voetafdruk en is hij zeer eenvoudig te verplaatsen. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en efficiënte geldteller. De machine heeft een 3-voudige vals geld detectie en kan tot 1000 biljetten per minuut tellen, waardoor het tellen van grote hoeveelheden geld veel sneller en eenvoudiger wordt. Daarnaast heeft de machine een klein formaat, waardoor hij gemakkelijk kan worden verplaatst. Het LCD-scherm toont het totaal aantal gerekende biljetten, het bedrag en andere informatie. Met deze geldteller haalt u de perfecte geldteller met krachtige functies voor elke professionele omgeving in huis.

6. Safescan biljettelmachine 2250

De Safescan 2250 is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare biljettelmachine die uw bankbiljetten eenvoudig telt, controleert op echtheid en klaar maakt voor verwerking. De machine detecteert eenvoudig valse biljetten dankzij de 3-voudige valsgelddetectie, waaronder infrarood, ultraviolet licht en een magnetische sensor. Hij heeft een hoge tellingssnelheid van 900 biljetten per minuut, waardoor uw tellen en controleren van bankbiljetten veel sneller gaat. U kunt voortaan een tellingsrapport maken in PDF-formaat om het tellen en verwerken van bankbiljetten te vergemakkelijken. De Safescan 2250 is een compacte en flexibele machine die u eenvoudig kunt verplaatsen. Hij heeft een groot display, waardoor u gemakkelijk de tellingsresultaten kunt controleren. Bovendien is hij voorzien van een beveiligde lade waarmee u het geld in een veilige omgeving kunt bewaren.

7. SCANNUM Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector

Deze geldteller beschikt ook over een hoge productiviteit en is tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. Je kunt verschillende series en valuta’s herkennen, waardoor je geen tijd meer verspilt aan tellen en sorteren. Het display is duidelijk en begrijpelijk, waardoor je direct een duidelijk overzicht hebt van wat er geteld is. Bovendien is deze geldteller ook een stuk stiller dan andere modellen. De geldteller van Scannum® is uniek, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Het apparaat is niet alleen geschikt voor kleine kantoren, maar kan ook worden gebruikt in grote bedrijven. Bovendien is de geldteller veilig en compact, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Met deze geldteller hoef je je geen zorgen meer te maken over menselijke fouten en tijdverspilling. In een mum van tijd heb je een accuraat en betrouwbaar overzicht van je geld!

8. SCANNUM Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller

De Scannum® 1000 geldtelmachine is een eenvoudig en betrouwbaar systeem. De geldtelmachine heeft een duurzaam design met een sterke en lange levensduur. Aan de voorkant van de machine zit een gebruiksvriendelijke hendel. De machine is verder voorzien van een LCD-scherm met duidelijke instructies. Ook heeft de machine een slimme vergrendelingsmechanisme om de kans op verlies of diefstal te verminderen. De geldtelmachine biedt een heldere, precieze en betrouwbare verwerking van geldmiddelen. De Scannum® 1000 is ideaal voor gebruik in kleine kantoren, winkels, restaurants en andere bedrijven.

9. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 4-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller Incl.

Met de Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine kunt u in een mum van tijd contant geld tellen. De machine bevat een 4-voudige vals geld detectie die de waarde van de biljetten kan bepalen. De geldtelmachine kan in één minuut tot wel 1000 biljetten tellen, zodat u minder tijd kwijt bent aan het tellen van uw contant geld. Het is eenvoudig om de geldtelmachine te bedienen, u hoeft alleen uw biljetten in de bovenkant van de machine te steken. De geldtelmachine heeft een duidelijk LCD-display waarop de aantallen per biljet worden weergegeven. Daarnaast heeft de machine een automatische uitschakelfunctie wanneer er gedurende een langere periode geen biljetten worden ingevoerd. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is zeer betrouwbaar en kan u helpen met het efficiënt tellen van uw contant geld. De geldtelmachine is ook voorzien van een externe voeding en een handmatige resetknop. Daarnaast wordt de geldtelmachine geleverd met een 24 maanden garantie. Met de Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine kunt u uw contant geld snel en eenvoudig tellen. De machine heeft een 4-voudige vals geld detectie, kan 1000 biljetten per minuut tellen en is voorzien van een duidelijk LCD-display. Bovendien heeft de geldtelmachine een automatische uitschakelfunctie en wordt geleverd met een 24 maanden garantie.

10. Geldtelmachine VG400 Muntsorteerder Munttelmachine

Met de VG400 muntenteller en sorteerder heeft u een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier om uw muntgeld te verwerken. Met een invoercapaciteit van maximaal 1100 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 330 munten per minuut is het muntgeld in een mum van tijd geteld. Daarnaast beschikt de tel- en muntsorteerder ook over een handige optelfunctie, waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven. U kunt ook de totaalwaarde van de inmiddels getelde munten bij elkaar optellen. De VG400 beschikt ook over een batchfunctie, waarmee u een gewenst aantal muntstukken per munteenheid kunt bepalen. De tel- en muntsorteerder zal vervolgens stoppen wanneer dit aantal bereikt is. Deze functie is bijzonder handig bij het sorteren van muntgeld voor de bank of voor het opmaken van een kassalade. Naast een overzichtelijke verwerking van uw muntgeld, staat de VG400 ook garant voor betrouwbaarheid. Het apparaat is namelijk CE- en ROHS gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier. Ik vergelijk voor jou geldtelmachines. Met deze top 10 beste geldtelmachines helpen we jou om de beste producten te kiezen. Wij hopen dat we jou met onze informatie in de goede richting sturen. 
Zo scheelt het jou om uitgebreid onderzoek te doen, je hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit één van onze aanbevolen geldtelmachines.

Veelgestelde vragen over geldtelmachines

Wij verkopen zelf geen geldtelmachines maar we hebben voor jou wel de beste webwinkel gevonden. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop, je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Onze reviews zijn betrouwbaar, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek. We worden niet betaald door merken om hun geldtelmachine hoger te laten eindigen in onze top 10 beste geldtelmachines.

Waar kan je op letten bij de aankoop van jouw geldtelmachine?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod van geldtelmachines op de markt. Daarom delen we graag enkele handige tips om je te helpen bij de aanschaf van jouw geldtelmachine.

1. Let bij het zoeken naar jouw ideale geldtelmachine goed op de prijs-kwaliteitsverhouding.
2. Controleer ook de betrouwbaarheid van de aanbieder van de geldtelmachines. Zijn er positieve reviews over het bedrijf?
3. Bepaal voor jezelf welke producteigenschappen voor jou het belangrijkst zijn. Het draait uiteindelijk om jouw tevredenheid met jouw nieuwe geldtelmachine.

Met onze top 10 beste geldtelmachines en deze handige tips, zijn we ervan overtuigd dat je een weloverwogen aankoop zult doen.

Ons laatste woord over een geldtelmachine

Na het lezen van deze lijst met de top 10 beste geldtelmachine, hopen wij dat je een helder beeld hebt gekregen van de opties. Je hebt een verscheidenheid aan geldtelmachines en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw situatie. Vergeet niet dat je altijd een referentie kunt checken ervoor zorgt dat je de meest accurate informatie hebt. Een goede geldtelmachine is een investering die je zou moeten overwegen als je belangrijke financiële transakties moet verwerken. Uiteindelijk is het kopen van een geldtelmachine een belangrijke aankoop. Wij hopen dat jij door de gegeven informatie hebt kunnen bepalen welk product het beste bij jou past. Het is de moeite waard om te vergelijken en te onderzoeken welke producten het beste voor jou werken. Met deze lijst in je achterhoofd, moet het bepalen van de beste geldtelmachine een stuk makkelijker zijn. Bedenk dat de beste geldtelmachine voor jou persoonlijk is, dus zorg ervoor dat je de beste kiest die aan jouw behoeften voldoet.

Disclaimer: bij eerstveiligheid.nl verkopen wij geen geldtelmachines. Wij vergelijken ze alleen voor jou zodat jij de beste keuze kan maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor aankopen van geldtelmachines.

Gepubliceerd op: 30 nov. 2022

Andere vergelijkingen

Op onze homepagina vind je nog veel meer vergelijkingen en top 10 overzichten.