1. woning
  2. energiezuinige elektrische kachel

Top 10 beste energiezuinige elektrische kachels | Beste energiezuinige elektrische kachel van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met deze komende winter in het vooruitzicht, is het misschien een goed idee om uw huis warm te houden. Een energiezuinige elektrische kachel is hiervoor een optie. Maar welke kachel is de juiste voor jou? Hoe kies je de juiste energiezuinige elektrische kachel voor je huis? U hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar de beste energiezuinige elektrische kachel op de markt. Wij hebben de top 10 beste energiezuinige elektrische kachel voor jou op een rij gezet. Lees verder om te ontdekken welke energiezuinige elektrische kachel de beste keuze is voor jouw huis en je portemonnee.

Top 3 beste energiezuinige elektrische kachels

In onderstaande lijst vergelijken we de beste 10 energiezuinige elektrische kachels van dit moment. Zo weet jij zeker dat je een goede aankoop doet! 
We beginnen met onze top 3 beste energiezuinige elektrische kachels.

We hebben de energiezuinige elektrische kachels uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Benieuwd welke energiezuinige elektrische kachel als winnaar uit de test is gekomen? Lees dan snel verder. 

1. Swiss Homes® | 1800W Turbo Heater (Energiezuinig) Elektrische Kachel Terrasverwarming Infraroodverwarming

Met deze kachel geniet u van een optimale warmte, terwijl uw energierekening laag blijft. Dankzij de energiezuinige infraroodstraling wordt de warmte direct opgenomen door objecten en personen, zodat er geen warmte meer verspild wordt. Daarnaast is deze kachel extreem veilig. De kachel heeft een thermostaat die de temperatuur constant houdt en zorgt voor een automatische uitschakeling bij het bereiken van de ingestelde temperatuur. Bovendien heeft deze kachel een IP24-classificatie, wat betekent dat hij geschikt is voor buitengebruik. De Swiss Homes® | 1800W Turbo Heater (Energiezuinig) Elektrische Kachel Terrasverwarming Infraroodverwarming is de perfecte oplossing om uw energierekening laag te houden. De verwarming is compact, stijlvol en eenvoudig te bedienen. U kunt de kachel gemakkelijk verplaatsen en hij is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Laat u niet meer verrassen door een hoge energierekening, maar geniet van de warmte die deze kachel biedt. Probeer deze kachel uit en ervaar de warmte die het biedt.

2. CB-Goods Elektrische Kachel Ventilatorkachel Energiezuinig Draagbare Kachel Heater 500W Verwarming

De CB-Goods Elektrische Kachel is de perfecte verwarming voor elke ruimte. Dankzij de 500 watt vermogen en de energiezuinige technologie, zal je geen energie verspillen. Een veiligheidssysteem waarschuwt je wanneer de warmte te hoog wordt. Geniet van een lage energierekening door de energiezuinigheid van deze product! De CB-Goods Elektrische Kachel is de perfecte verwarming voor elke ruimte. Geniet van maximale verwarmingscapaciteit met een minimale energieverbruik. Ben je op zoek naar een energiezuinige en draagbare verwarming? Dan is de CB-Goods Elektrische Kachel precies wat je zoekt. Deze elektrische kachel is perfect om elke ruimte te verwarmen. De 500 watt vermogen en de energiezuinige technologie maken deze product een goede keuze voor je portemonnee. De ventilatorkachel heeft drie warmtestanden en een veiligheidssysteem dat je waarschuwt als de temperatuur te hoog wordt. De kachel is stil, dus je zal hem bijna niet horen. Ook is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat de kachel automatisch uitschakelt als hij omvalt. Kortom; geniet van een lage energierekening met deze energiezuinige kachel!

3. ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20

De ICQN Infraroodkachel is een energiezuinige oplossing voor verwarming van middelgrote ruimtes. Het maximale verwarmingsvermogen is 900 watt, waardoor het geschikt is voor ruimtes van 8 m² tot 16 m². De afmetingen van de kachel zijn 54,5 x 28 x 17,2 cm en hij weegt 2,25 kg. Met een kabellengte van 1,35 meter kun je de kachel makkelijk verplaatsen. Het is een veilig product dat is voorzien van IP20 en CE-certificaten. De ICQN Infraroodkachel biedt een optimale verwarming met minimale stroomverbruik. De kachel verwarmt de lucht in de kamer direct, zonder luchtcirculatie, wat zorgt voor een efficiënte en comfortabele temperatuur. Het infrarood licht is ook nog eens goed voor je gezondheid. Het infrarood licht dringt diep door in het weefsel en verwarmt je lichaam. Bovendien is de kachel eenvoudig te bedienen met de aan/uit schakelaar en de temperatuur kan worden ingesteld met de draaiknop. Met de ICQN Infraroodkachel kun je dus snel en gemakkelijk je kamer verwarmen.

Top 10 beste energiezuinige elektrische kachels

4. Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie Energiezuinig 2000 Watt Met Afstandsbediening

De Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie Energiezuinig 2000 Watt Met Afstandsbediening is de perfecte verwarming voor elke woning. Het verwarmt de kamer gelijkmatig en effectief dankzij de oscillatie van 80 graden. Met het LED-touch-display kun je de temperatuur eenvoudig instellen, variërend van 15ºC tot 35ºC. Ook is er een geïntegreerde stoffilter waardoor er geen stof wordt verspreid. De DC-motor is bijna geruisloos waardoor er geen overlast optreedt en het langwerpige design is ruimtebesparend. Tevens is de kachel voorzien van een kantelbeveiliging en dubbele beveiliging tegen oververhitting, waardoor je veilig en verantwoord kunt verwarmen. Bovendien kun je de kachel bedienen met een afstandsbediening. Geniet van een warme woning met de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie Energiezuinig 2000 Watt Met Afstandsbediening. Geniet van een warme woning met de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen Simulatie Energiezuinig 2000 Watt Met Afstandsbediening. Deze kachel is de perfecte verwarming voor elke woning. De convector kachel verwarmt de ruimte gelijkmatig en effectief dankzij de oscillatie van 80 graden. Met het LED-touch-display kun je eenvoudig de temperatuur instellen, variërend van 15ºC tot 35ºC. Dankzij de geïntegreerde stoffilter wordt er geen stof verspreid. De DC-motor werkt bijna geruisloos zodat er geen overlast wordt veroorzaakt. Daarnaast is het langwerpige design ruimtebesparend. De kachel beschikt ook over een kantelbeveiliging en dubbele beveiliging tegen oververhitting. Daarnaast kun je de kachel bedienen met een afstandsbediening. Je kunt zorgeloos verwarmen met de Suntec Elektrische Convector Kachel met Schoorsteen.

5. Veito CH1800RE - Energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel Terrasverwarming Elektrisch Staand

De Veito CH1800RE Energiezuinige Carbon Infrarood Elektrische Kachel Terrasverwarming Elektrisch Staand is gebouwd met een geavanceerde infrarood warmte-generatietechnologie die tot wel 50% meer warmte produceert dan andere vergelijkbare producten. Deze technologie stelt u in staat om meer warmte te genereren met een lager energieverbruik. De kachel heeft een vermogen van 1800 watt, wat betekent dat het in staat is om warmte te produceren in een gebied van tot wel 20 vierkante meter. De kachel is gemakkelijk te installeren en kan aan de muur worden bevestigd. Het is ook voorzien van een geavanceerde hoogwaardige aluminium reflector die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Verder heeft de kachel een stille werking en is hij voorzien van een regelbare thermostaat met een timerfunctie, zodat u de temperatuur kunt aanpassen aan uw behoeften. Bovendien heeft de kachel een volledig waterdichte behuizing waardoor hij weerbestendig is.

6. MICATRONIC MS-07- 2000Watt- Energiezuinige kachel Heater voor binnen en buiten Warmtestraler Elektrische verwarming

De MICATRONIC MS-07 is een grote krachtpatser met een breed warmtestralingsbereik. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor er geen koude plekken of hotspots ontstaan. Het grote voordeel van de MICATRONIC MS-07 is dat je hem vrijwel overal kunt plaatsen. De warmtestraler is eenvoudig te monteren aan de wand met behulp van meegeleverde bevestigingsmateriaal. De MICATRONIC MS-07 is gemaakt van sterk, duurzaam materiaal en is voorzien van een slanke, moderne vormgeving. De MICATRONIC MS-07 heeft een uitstekend energieverbruik en is daarom ideaal voor mensen die energiezuinig willen verwarmen. De kachel is voorzien van een timer, waarmee je hem tijdens je afwezigheid kunt uitschakelen. Het verwarmen van je woning met de MICATRONIC MS-07 is dus zeer energie-efficiënt en bovendien zeer comfortabel. Bovendien heeft de MICATRONIC MS-07 een handige afstandsbediening, waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt regelen. Kortom, met de MICATRONIC MS-07 heb je een krachtige, energiezuinige en comfortabele manier om je woning te verwarmen.

7. SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

Deze keramische kachel is ontwikkeld om je huis te verwarmen met stijl. De kachel is gemaakt van een hoogwaardige keramische stof die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dankzij de ingebouwde thermostaat heb je controle over de temperatuur en heb je nooit meer last van een te hete of te koude ruimte. Het 2000D model van SensaHome is voorzien van een energiezuinige ventilator die de warmte gelijkmatig in de ruimte verspreidt. Bovendien wordt de kachel geleverd met een timerfunctie, waarmee je de kachel op vooraf ingestelde tijden kunt inschakelen. Je kunt er ook voor kiezen om je kachel te bedienen met een afstandsbediening. Dit maakt het verwarmen van je huis nog makkelijker. De SensaHome 2000D is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige manier om je huis te verwarmen. Met zijn moderne ontwerp en hoge kwaliteit materiaal, is deze kachel de perfecte toevoeging aan elke woning. Je kunt er zeker van zijn dat je een warm en comfortabel huis hebt.

8. Veito CH1800 XE - Energiezuinige hoge capaciteit Carbon Infrarood Elektrische Kachel Terrasverwarming

De Veito CH1800 XE is een revolutionaire elektrische terrasverwarming van topkwaliteit. De kachel heeft een hoge capaciteit infrarood carbon verwarming, met twee warmtestanden: low en high. De CH1800 XE is ontworpen om energiezuinig te gebruiken. Het innovatieve, oogstrelende ontwerp is perfect voor binnen- of buitengebruik. De CH1800 XE wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee u het vermogen van de terrasverwarming eenvoudig kunt regelen. De kachel heeft een IPx4-normering, wat betekent dat de kachel bestand is tegen regen en andere weersomstandigheden. De CH1800 XE is super gemakkelijk in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het monteren is eenvoudig en de kachel is zeer stabiel en veilig. Bovendien is de kachel voorzien van een hoogwaardige afwerking die bestand is tegen roest.

9. Infrarood verwarmingspaneel Princess 348035 Infrarood verwarming Verwarming elektrisch 350 watt - App en spraakgestuurd

Met de Princess 348035 Infrarood Verwarmingspaneel kunt u duurzaam, snel en efficiënt verwarmen. Dankzij het koolstof kristal verwarmingselement is deze verwarming krachtig, terwijl hij met slechts 350 W energiezuinig is. Hij is eenvoudig te bedienen met de Princess Home APP via de smartphone of met spraakbesturing. Daarnaast is er ook een timerfunctie aanwezig met een bereik van 24 uur. U kunt de paneelverwarming aan de muur bevestigen of vrijstaand gebruiken. De stijlvolle 350 Watt infrarood verwarming is een uitstekende manier om je huis comfortabel te verwarmen.

10. Infrarood verwarmingspaneel Princess 348054 Infrarood verwarming Verwarming elektrisch 540 watt - App en spraakgestuurd

Deze verwarming is uitermate geschikt voor verwarming van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals een slaapkamer of kantoor. Het infrarood verwarmingspaneel is gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan, waardoor er geen loshangende stukken zijn. Bovendien is het paneel voorzien van een slimme thermostaat die de temperatuur in de ruimte regelt, waardoor je de ideale temperatuur kunt instellen. Het infrarood verwarmingspaneel Princess 348054 is een energiezuinige verwarming met veel voordelen. Het slaat de warmte op en verspreidt deze gelijkmatig, waardoor je een aangename warmte voelt zonder dat je de hele ruimte hoeft te verwarmen. Met de app of spraakbesturing kun je de verwarming op afstand bedienen en je kunt zelfs tijdschema's instellen. Zo kun je de verwarming in of uitschakelen wanneer je maar wilt. Bovendien is het paneel gemaakt van duurzaam materiaal en voorzien van een slimme thermostaat, waardoor je de ideale temperatuur kunt instellen. Geniet van de warmte in je huis met de Princess 348054 Smart Infrared Panel Heater.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier. Ik vergelijk voor jou energiezuinige elektrische kachels. Met deze top 10 beste energiezuinige elektrische kachels helpen we jou om de beste producten te kiezen. Wij hopen dat we jou met onze informatie in de goede richting sturen. 
Zo scheelt het jou om uitgebreid onderzoek te doen, je hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit één van onze aanbevolen energiezuinige elektrische kachels.

Veelgestelde vragen over energiezuinige elektrische kachels

Wij verkopen zelf geen energiezuinige elektrische kachels maar we hebben voor jou wel de beste webwinkel gevonden. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop, je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Onze reviews zijn betrouwbaar, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek. We worden niet betaald door merken om hun energiezuinige elektrische kachel hoger te laten eindigen in onze top 10 beste energiezuinige elektrische kachels.

Waar kan je op letten bij de aankoop van jouw energiezuinige elektrische kachel?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod van energiezuinige elektrische kachels op de markt. Daarom delen we graag enkele handige tips om je te helpen bij de aanschaf van jouw energiezuinige elektrische kachel.

1. Let bij het zoeken naar jouw ideale energiezuinige elektrische kachel goed op de prijs-kwaliteitsverhouding.
2. Controleer ook de betrouwbaarheid van de aanbieder van de energiezuinige elektrische kachels. Zijn er positieve reviews over het bedrijf?
3. Bepaal voor jezelf welke producteigenschappen voor jou het belangrijkst zijn. Het draait uiteindelijk om jouw tevredenheid met jouw nieuwe energiezuinige elektrische kachel.

Met onze top 10 beste energiezuinige elektrische kachels en deze handige tips, zijn we ervan overtuigd dat je een weloverwogen aankoop zult doen.

Ons laatste woord over een energiezuinige elektrische kachel

Een energiezuinige elektrische kachel is echt een goed idee als je energieverbruik wilt verminderen. Wij hebben de moeite genomen om een top 10 lijst te maken met de beste energiezuinige elektrische kachel op de markt, zodat jij een keuze kunt maken. Maar het is ook belangrijk dat je vergelijkt en een eigen beslissing neemt. Dit is belangrijk om te weten, dat je een goede keuze maakt die bij je past. Daarnaast kun je ook altijd nog checken of het product een garantie heeft als je al een keuze hebt gemaakt. Maar als je eenmaal de beste energiezuinige elektrische kachel hebt gekocht, ben je er klaar voor om energie te besparen. Geniet van jouw nieuwe, energiebesparende elektrische kachel!

Disclaimer: bij eerstveiligheid.nl verkopen wij geen energiezuinige elektrische kachels. Wij vergelijken ze alleen voor jou zodat jij de beste keuze kan maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor aankopen van energiezuinige elektrische kachels.

Gepubliceerd op: 30 nov. 2022

Andere vergelijkingen

Op onze homepagina vind je nog veel meer vergelijkingen en top 10 overzichten.