1. software programma's
  2. vpn

Top 10 beste vpn's | Beste vpn van 2024

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Heb jij het gevoel dat jouw privacy op het internet niet gewaarborgd is? Heb jij de behoefte om in alle vrijheid te kunnen surfen? Wil jij toegang krijgen tot websites die normaliter alleen toegankelijk zijn in sommige landen? Dan is een Virtual Private Network (VPN) precies wat jij nodig hebt! Hierbij volgt een lijst met de top 10 beste VPN's op de markt. Wij hebben voor jou deze producten beoordeeld op basis van de wensen van de klant. Hierdoor wordt het uitkiezen van een geschikte VPN nu een stuk eenvoudiger.

Top 3 beste vpn's

In onderstaande lijst vergelijken we de beste 10 vpn's van dit moment. Zo weet jij zeker dat je een goede aankoop doet! 
We beginnen met onze top 3 beste vpn's.

We hebben de vpn's uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Benieuwd welke vpn als winnaar uit de test is gekomen? Lees dan snel verder. 

1. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar

Met NordVPN kun je veilig en anoniem surfen op het internet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over online bedreigingen. Onze krachtige encryptie zorgt ervoor dat je privégegevens veilig blijven, waardoor je fijn en onbezorgd kunt surfen. Met NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar krijg je een jaar lang toegang tot veilig en anoniem surfen op 6 verschillende apparaten. Je krijgt de beste beveiliging met de meest krachtige encryptie en een gebruiksvriendelijke interface. Met NordVPN is je persoonlijke data veilig en je kan gemakkelijk toegang krijgen tot websites die normaal gesproken geblokkeerd zijn. Bovendien krijg je ook anti-malware tools, zodat je zeker weet dat je online activiteiten veilig zijn. De VPN service is eenvoudig te installeren en te gebruiken op alle apparaten, zodat je direct van een beveiligde verbinding kunt genieten. Vergeet nooit meer je privacy te beschermen en surfen met NordVPN. Je krijgt een jaar lang toegang tot 6 verschillende apparaten, waarmee je kunt genieten van snelle en veilige verbindingen. De beveiliging is krachtig en de gebruikersinterface is eenvoudig. Met NordVPN ben je veilig en anoniem online, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over online bedreigingen. Geniet van een jaar lang veilig surfen met NordVPN.

2. McAfee Total Protection 1 jaar 10 apparaten + McAfee VPN Premium 1 jaar 5 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android

McAfee Total Protection biedt u een compleet beveiligingspakket voor al uw apparaten; het beschermt uw identiteit en gegevens, waar u ook bent. Het pakket bevat ook McAfee® VPN Premium, waarmee u uw privacy en veiligheid kunt waarborgen wanneer u op openbare netwerken bent aangesloten of wanneer u op een openbaar Wi-Fi-netwerk surft. Met McAfee Total Protection krijgt u de best mogelijke bescherming tegen virussen, malware, ransomware, zero-day-bedreigingen, online bedreigingen en meer. U krijgt ook een beveiligde browser, waarmee u veilig kunt winkelen en bankieren, en u kunt uw privacy in de gaten houden. U krijgt ook een File Lock-functie, waarmee u uw persoonlijke bestanden kunt beveiligen. McAfee Total Protection biedt u ook een oplossing voor ouderlijk toezicht. Hiermee kunt u zorgen dat uw kinderen niet worden blootgesteld aan schadelijke websites, gevaarlijke apps of online games. U kunt ook uw eigen apparaat bewaken, zodat u de controle kunt houden over welke informatie wordt verzonden en met wie. McAfee Total Protection plus McAfee® VPN Premium biedt u een totaaloplossing voor uw online beveiliging. Met dit pakket kunt u gerust surfen, winkelen en bankieren, wetende dat uw persoonlijke gegevens beveiligd zijn. U kunt er ook zeker van zijn dat uw kinderen veilig zijn op het internet. Het pakket bied.

3. TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream

TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream is een veelzijdige router met een hoge performance. Het biedt een betrouwbare en veilige verbinding voor computers die draaien op verschillende besturingssystemen. U kunt de router gebruiken met Windows 10, Windows 2000, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista, Windows XP en andere besturingssystemen. Het is uitgerust met een geavanceerde multicore processor, die een hoge performance en betrouwbaarheid garandeert. Bovendien is de router voorzien van een beveiligingsfunctie waarmee uw netwerk beter beschermd is tegen hackers, malware en andere cyberaanvallen. De TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream is daarnaast uitgerust met een geavanceerd geïntegreerd firewall dat uw netwerk beschermt tegen ongeautoriseerde toegang. Het biedt ook een breed scala aan beveiligingsfuncties, waaronder IP-filtering, MAC-filtering, URL-filtering en content filtering. Bovendien biedt de router ondersteuning voor het beheren van meerdere netwerken. U kunt daarom meerdere netwerken beheren met één router. De router heeft ook een snelle en betrouwbare Wi-Fi-verbinding en is daarom ideaal voor het verbinden van meerdere apparaten.

Top 10 beste vpn's

4. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands

Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware biedt betrouwbare beveiliging die uw apparaten tegen virussen, malware, hackeraanvallen en andere bedreigingen beschermt. Daarnaast vergroot deze software de prestaties van uw apparaten en beschermt uw privacy met een razendsnelle VPN. Deze software is geschikt voor maximaal 10 apparaten en biedt technische ondersteuning gedurende 12 maanden. Met Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware kunt u met vertrouwen surfen, winkelen en bankieren. Uw apparaat wordt beveiligd met de nieuwste beveiligingstechnologie, waardoor wordt voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot uw gegevens. Bovendien zorgt de software voor een extra beveiligingslaag met het Advanced Threat Defense-systeem, waardoor detectie en verwijdering van zero-day-bedreigingen mogelijk is. Daarnaast heeft de software een ingebouwde VPN-service, waarmee u op internet kunt browsen met VPN-bescherming. Uw online gegevens en activiteiten worden versleuteld, waardoor uw privacy beter beschermd wordt.

5. Draytek Vigor 2927 Dual WAN router 5x Gigabit LAN 2 USB poorten 50 IPsec VPN

De Vigor 2927 Dual WAN router biedt een uitgebreid assortiment aan functies, waaronder 5x Gigabit LAN, 2 USB poorten en 50 IPsec VPN tunnels. De router is uitgerust met een krachtig dual-core ARM Cortex-A9 processor met een snelheid van 800MHz. Dit garandeert een betrouwbare prestatie, zelfs bij extreem grote netwerkverkeer. Met de ingebouwde datacompressie en Quality of Service (QoS) kan de router de performance van je netwerk verhogen. De Vigor 2927 Dual WAN router is eenvoudig te configureren met de ingebouwde web-interface. Deze web-interface bevat ook een geavanceerde firewall functionaliteit om je netwerk te beschermen tegen externe bedreigingen. Ook is er een Wi-Fi AP mode, waarmee je een draadloos netwerk kunt maken. Daarnaast kan de router worden gekoppeld aan de DrayTek central management software, waarmee je meerdere DrayTek routers eenvoudig kunt beheren.

6. Bitdefender Premium VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands

Met Bitdefender Premium VPN kunt u vrij surfen, streamen en downloaden zonder beperkingen of bezorgdheid. Naast de lage prijs biedt deze service u een beveiligingsniveau met militaire encryptie, waardoor uw gegevens veilig zijn. U kunt eenvoudig verbinding maken met meer dan 200 VPN-servers in meer dan 30 landen wereldwijd, dus u hebt altijd toegang tot uw favoriete streamingdiensten en websites. Als u meerdere computers of mobiele apparaten hebt, kunt u met Bitdefender Premium VPN verbinding maken met maximaal 10 apparaat tegelijk. Met Bitdefender Premium VPN kunt u ook uw IP-adres verbergen, waardoor u niet langer hoeft te vrezen voor online bewaking of tracking. U kunt anoniem blijven en veilig internetten door het verbergen van uw echte locatie. Bovendien biedt Bitdefender Premium VPN u 12 maanden onbeperkte toegang zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. U kunt de software installeren in Nederlands, wat het gebruik van VPN nog gemakkelijker maakt.

7. Lancom Systems Advanced VPN Client (Windows) 25 licentie(s)

Lancom Systems Advanced VPN Client biedt gebruikers een veilige en efficiënte manier om verbinding te maken met hun bedrijfsnetwerk. Deze krachtige software biedt een uitgebreide set tools die zorgen voor een stabiele, veilige en betrouwbare verbinding met het bedrijfsnetwerk. Met deze 25 licenties kunnen gebruikers profiteren van een optimaal beveiligde VPN-verbinding, ongeacht waar ze zich bevinden. Deze software biedt een breed scala aan extra functies, zoals automatische herstelmogelijkheden in geval van netwerkonderbrekingen, geïntegreerde firewall-bescherming voor extra veiligheid en het vermogen om te verbinden met meerdere netwerken of locaties. Het is ook gemakkelijk te installeren en te configureren, waardoor het de perfecte oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veilige VPN-verbinding. Lancom Systems Advanced VPN Client biedt gebruikers een betrouwbare en veilige manier om verbinding te maken met hun bedrijfsnetwerk. Deze krachtige software biedt een uitgebreide set tools die zorgen voor een stabiele, veilige en betrouwbare verbinding met het bedrijfsnetwerk. Met de 25 licenties kunnen gebruikers profiteren van een optimaal beveiligde VPN-verbinding, ongeacht waar ze zich bevinden. Deze software is compatibel met Windows 98SE/ XP en is gemakkelijk te installeren en te configureren. Lancom Systems Advanced VPN Client biedt gebruikers een.

8. Lancom Systems Advanced VPN Client (Mac OS) 10 licentie(s)

Lancom Systems Advanced VPN Client is een uitgebreide oplossing voor het veilig toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken. Dit product biedt een krachtige, veilige en gemakkelijk te gebruiken VPN-verbinding die bijdraagt aan een optimale beveiliging van het bedrijfsnetwerk. Met deze 10 licentie(s) kunnen bedrijven een kosteneffectieve manier vinden om VPN-toegang te bieden aan hun gebruikers. De Lancom Systems Advanced VPN Client is volledig compatibel met Mac OS 10.8 Mountain Lion, Mac OS 10.9 Mavericks, Mac OS 10.10 Yosemite, and Mac OS 10.11 El Capitan. Met deze versie is het mogelijk om beveiligde verbindingen te maken met verschillende bedrijfsnetwerken en externe locaties. Ook biedt het een veelheid aan beveiligingsmogelijkheden zoals IPsec- en SSL-verbindingen, ondersteuning voor twee-factor-authenticatie, en de mogelijkheid om gebruikers toegang te geven tot bepaalde netwerken of locaties.

9. Cisco RV340 VPN Router

Cisco RV340 is een betrouwbare, krachtige VPN router met een hoge prestatie en een intuïtieve beheerinterface. Met de router kun je efficiënt je bedrijfssystemen en gegevens beveiligen. Het heeft twee Gigabit Ethernet WAN-poorten om te kunnen verbinden met een breed scala aan breedbandproviders, waardoor je flexibiliteit hebt om je netwerk te verbeteren. De router is uitgerust met een breed scala aan beveiligingsalgoritmen zoals SNMP, IPsec, L2TP, SSL VPN en PPTP. Met de Cisco RV340 router kun je bedrijfssystemen en gegevens beveiligen en beschermen tegen online dreigingen. De router is uitgerust met intelligente technologieën zoals Dynamic Domain Name System (DDNS) en Network Address Translation (NAT) voor een betere beveiliging. Daarnaast heeft het geavanceerde beveiligingsfuncties zoals prestatie-instellingen, firewall-configuratie, toegangscontrole en meer. De router is ook voorzien van een intuïtieve webgebaseerde gebruikersinterface en een vereenvoudigd beveiligingsproces.

10. Cisco VPN Configuration Guide

Cisco VPN Configuration Guide biedt een praktische en uitgebreide handleiding om te leren hoe je IPSEC VPN's (site-to-site, hub-and-spoke, remote access), SSL VPN, DMVPN, GRE, VTI, etc. kunt configureren. Met deze gids zal je een echte expert worden in Cisco VPN technologieën. De gids biedt een overzichtelijke structuur met een stapsgewijze benadering om het leerproces te vergemakkelijken. U krijgt een volledig begrip van de principes en technische aspecten van Cisco VPN's, en u leert hoe u verschillende VPN-topologieën kunt configureren. U krijgt ook informatie over de beste praktijken bij het instellen van VPN's, waardoor uw netwerk veilig en betrouwbaar blijft. Bovendien worden alle technische details behandeld, waardoor uw VPN-connectiviteitsproblemen worden opgelost.

Inhoudsopgave

Tom
Tom

Tom hier. Ik vergelijk voor jou vpn's. Met deze top 10 beste vpn's helpen we jou om de beste producten te kiezen. Wij hopen dat we jou met onze informatie in de goede richting sturen. 
Zo scheelt het jou om uitgebreid onderzoek te doen, je hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit één van onze aanbevolen vpn's.

Veelgestelde vragen over vpn's

Wij verkopen zelf geen vpn's maar we hebben voor jou wel de beste webwinkel gevonden. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop, je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Onze reviews zijn betrouwbaar, wij doen namelijk onafhankelijk onderzoek. We worden niet betaald door merken om hun vpn hoger te laten eindigen in onze top 10 beste vpn's.

Waar kan je op letten bij de aankoop van jouw vpn?

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit alle verschillende vpn's die er te koop zijn. We geven je een aantal tips waar je op kan letten voor je jouw vpn koopt.

1. Als je aan het rondkijken bent voor jouw vpn, let dan goed op de prijs/kwaliteitsverhouding.
2. Kijk ook goed naar de aanbieder van vpn's. Is het bedrijf betrouwbaar en krijgt het bedrijf goede reviews?
3. Tot slot, bepaal voor jezelf wat jij de belangrijkste producteigenschappen vindt! Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij bent met jouw nieuwe vpn!

Met onze top 10 beste vpn's en onze tips, weten we zeker dat jij een goede aankoop doet voor jezelf.

Ons laatste woord over een vpn

Je hebt nu een goed beeld van de top 10 beste vpn's op de markt. Dus als je je privacy en veiligheid wil verbeteren, heb je een heleboel opties. De keuze is jouw. Neem alle informatie die wij je gegeven hebben in overweging als je besluit welke vpn je zou willen kopen. Ieder van deze vpn's heeft zijn eigen unieke kenmerken die tegelijkertijd de beste optie voor jouw kunnen zijn. Je moet nadenken over welke functies jij belangrijk vindt en welk bedrijf het beste in de buurt komt van je eisen. Als je dat hebt besloten, kun je de betrokken partij bellen om meer informatie te verkrijgen. Onderzoek zorgvuldig en lees de recensies, zodat je zeker weet dat je de beste vpn kiest voor je. Dan zal je zeker je online privacy en veiligheid kunnen verbeteren met deze top 10 beste vpn's op de markt.

Disclaimer: bij eerstveiligheid.nl verkopen wij geen vpn's. Wij vergelijken ze alleen voor jou zodat jij de beste keuze kan maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor aankopen van vpn's.

Gepubliceerd op: 30 nov. 2022

Andere vergelijkingen

Op onze homepagina vind je nog veel meer vergelijkingen en top 10 overzichten.